ForsideVerkstedGlasskaderSkadet frontrute?

Dersom du har kasko eller delkasko kan frontruten repareres uten kostnad for deg

Skadet frontrute?

bigstock-Brokenspeilv-13595444-500

 

De fleste skader på frontruten starter med en steinsprut, og det lønner seg å få sjekket frontruten snarest mulig etter uhellet. De fleste steinsprutskader kan man reparere, og vi kan gjøre det mens du venter. I noen tilfeller må frontruten skiftes, og selvfølgelig fikser vi det også. Sving innom oss, så får du råd om hva som må gjøres. Vi gjør det enkelt for deg og kan ordne alt med forsikringsselskapet. Reparasjon, eventuelt skifte av frontruten kan også utføres mens du har bilen inne på service.

Ofte kan vi fikse skaden uten å skifte hele ruten:

- Det er avgjørende hvor på ruten skaden er - Skadens art og størrelse - Ved reparasjon vil ruten få igjen styrken selv om skaden ikke blir helt usynlig - Resultatet av reparasjonen kan variere med alder på skaden

Hvorfor er det så viktig å velge original frontrute?

De fleste biler i dag har selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet. Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontruten. Dessuten vil ruten fungere som mothold for kollisjonsputen på passasjersiden. Skader som reduserer denne viktige funksjonen er derfor ikke akseptable og er med på å svekke trafikksikkerheten.

Dersom sikten til fører er vesentlig redusert må også ruten skiftes. Dette må være en skjønnssak som vurderes for hver enkelt bil. Det er først og fremst ved mørkekjøring av sikten blir vesentlig redusert, og da trenger vi maksimal sikt.

Klikk her for å melde skade eller få kontakt med skaderådgiver

Del denne artikkelen:
Tips en venn
Web levert av CustomPublish AS